Fönstermarkis StyRa F220 & F320

F220 och F320 är moderna, kompakta och stilrena markiser som passar de flesta byggnader. F220 kan kompletteras med en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts.

Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Invändig eller utvändig manövrering med polyesterband och som tillval kan markisen motoriseras.

 

  • Armutfall: 500-1000mm

  • Max bredd: 3200 mm per enhet

  • Seriekoppling: 10000 mm med motor

(Läs mer)


Fönstermarkis StyRa    F420 & F450

En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, villor, skolor och sjukhus.

F420 och F450 är perfekta att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar.

Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

 

(Läs mer)


Fönstermarkis StyRa T520

En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönsterpartier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus.

Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning.                                        

  • Frontprofil och valsrör är också förstärkta

  • Takprofil som skyddar duk finns som tillval

(Läs mer)


Markisolett StyRa M740

En stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt från butiker och kontor till sjukhus och skolor.

Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att vid ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Det ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret.   

Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga.

(Läs mer)


Vertikalscreen StyRa    S620 & S720

S620 och S720 är en stabil Vertikalscreen med smidig design. S620 lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder och den större S720, lämpar sig för större applikationer på ex butiker och kontorsfastigheter.

Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande egenskaper.

 

(Läs mer)


Vertikalscreen StyRa    S240 - S440

S 240-S440 är en kompakt Vertikalscreen med smidig design. Den lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder, butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret och bottenlisten styrs av linor längs dukens båda sidor. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande egenskaper.

 

(Läs mer)


Korgmarkis StyRa K200

K200 är en elegant och flexibel korgmarkis. Du har flera standardmodeller att välja mellan – eller så kan du forma en markis utifrån just dina behov. Genom att trycka text eller logotyp på markisen får du en ideal reklamplats. Med belysning under markisen framträder reklamen utmärkt även efter mörkrets inbrott. 

Du kan beställa K200 som uppdragbar med lina, vev eller motor. Väljer du den som uppdragbar manövrerar du vanligtvis med lina. Montering: Direkt på vägg eller i fönsterfoder. 

 

  • Bredd upp till 9000 mm per enhet

  • Armutfall från 0,4 till 2000 mm

(Läs mer)


Fasadpersienn StyRa P800

Fasadpersiennen P800 ger ett effektivt skydd mot solinstrålning – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor. President går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad.   

  • Lamellbredd 80 mm.

(Läs mer)


StyRa Z599 Zip-Screen
Är en produkt som är i stort sett okänslig för vind, detta då väven styrs och hålls fast i sidoskenorna via en zip-lock lösning (blixtlås)
Konstruktionen är väldigt enkel och driftsäker och lämpar sig där man vill kunna nyttja solskyddet oavsett om det blåser eller inte.

Utförande
Zip Screen har en möjlighet att stå emot vindar upp emot 32 m/s vilket gör att i det svenska klimatet kan de i princip vara nere konstant. När väven är upprullad så skyddas den av en kassett som är heltäckande.
Den här produkten finns i vitt, silver(natureloxerat) eller antracit-struktur som standard, men som många andra produkter kan den lackas i valfri RAL eller NCS-kulör mot tillägg.

Manövrering
Kan endast manövreras med motor
Alla våra motorer kan kopplas till allt från en enkel fjärrkontroll till större styrsystem med automatik för sol, vind, tid, regn, temp, m.m.
Allt efter kundens önskemål

Väv
Inte alla screenvävar är lämpade att sitta i en zip-screen pga höga krav på formstabilitet.
Vi har dock de vävar som fungerar för en säker och hållbar funktion.


Maxbredd: 4 meter
Maxhöjd: 3,5 meter