StyRa Lamellgardin


StyRa lamellgardiner är ett solskydd som är ett självklart val när du har stora glasytor som ska täckas med invändigt solskydd. Lamellgardinen används lika bra som solskydd som den används till insynsskydd till kontor eller konferensrum.

Manövrering
StyRa lamellgardin manövreras enklast med hjälp av en dragstång där du då drar i stången för att flytta lamellerna samt vrider på stången för att vinkla lamellerna. Alternativt så kan man reglera den via lina & kedja eller motordrift.

Utförande
Lamellgardinen som vi tillverkar kan göras på många olika sätt. Standardlösningen är att hela paketet sitter i en sida, men vill man att paketet ska dela på sig och skapa en mittöppning så fixar vi det. Många hus har numera lutande fönster och där kan det vara svårt att hitta rätt solskydd. Luxor går att montera i lutande fönster på upp till 55 º. Dessa kan då även motoriseras vilket är smidigt när många av dessa fönster sitter högt placerade. Luxor lamellgardin finns med 2 olika färger på skenorna, dessa är svart & vitt.

Dimensioner
Maxbredd: 7 meter
Maxhöjd: 4 meter

Vävar & Färger
Lamellerna till en lamellgardin kan ni få 2 olika bredder, 127 mm eller 89 mm.

Vi har ett stort utbud av såväl färgglada vävar som diskreta vävar i gråskala. Det finns mönstrade vävar, mörkläggande samt väldigt transparenta vävar. Det finns vävar för alla ändamål.

Tips: Tänk på att ni har möjlighet att beställa med instickslameller i er lamellgardin, samt att ni enkelt kan köpa en hel uppsättning till för att få säsongsfärger.