Persienn Roulett

Nordic Light Roulett
Mellanglaspersiennen är vår allra vanligaste produkt och den som har funnits med sedan länge. En mycket prisvärd produkt som är diskret samtidigt som den gör sitt jobb. Få lite liv i ert rum och välj en av alla fina färger som vi tillhandahåller.

Manövrering
Denna modell regleras via en lina samt en plastad vridstång för att bestämma vinkel på lamellerna.

Dimensioner
Maxbredd: 3 meter
Maxhöjd: 3 meter
OBS! Maxyta 8 m²

Montering
Denna persienn monteras mellan glasen och används alltså bara på delbara fönster. Är det nytt montage och det inte finns borrade hål för lina och wire så rekommenderar vi starkt att en kunnig montör skall montera dessa då det är lätt att spräcka glasrutan vid denna typ av genomborrning.
Färger
Vi har ett stort utbud av färger på våra persienner (70-tal ). I dagsläget kan du få allt i från traditionellt vitt till en lila färgad lamell med en gummi beläggning så den får en matt och härlig känsla. I dagsläget kan du få över 70 % av alla lamellfärger matchande med överlisten och underlist samt textilerna (lina och stegbanden)

 

timthumb.php-13.jpeg

Frihängande Skyline

Den här modellen tillverkas med reglage som sitter på framsidan av överlisten. Den levereras med lina och en triangulär plexi vritdstång. Linan låser man med hjälp av att linan åt höger eller vänster så låser den sig själv i låshuset som sitter i överlisten.

timthumb.php-11.jpeg

Designmodell

Som tillval till modellerna ovan finns en snyggt designad överlist som smälter in i fönsterbågen

Dimensioner
Maxbredd: 3 meter
Maxhöjd: 3 meter
OBS! Maxyta 8 m²

 

 

 

 

PERSIENN HANDMANÖVRERAD

Nordic Light Roulett
Den handmanövrerade persiennen är en förspänd variant som klassas som barnsäker utan några extra detaljer. Persiennen löper i styrliner på sidorna.

Manövrering
Du reglerar hela persiennen via handtaget på underlisten. Dra den upp och ner och ställ den där du önskar att persiennen ska stå. Du reglerar sedan vinklingen via en vridstång. Finns både att välja i utförande med plexi vridstång eller en plastad vit/brun vridstång.

 

Dimensioner
Maxbredd: 1,3 meter
Maxhöjd: 2 meter
OBS! Maxyta 2 m²

Montering
Denna produkt monteras direkt i tak och måste ha möjlighet att skruvas rakt ner i fönsterbåge eller annan plan yta nertill.