Rullgardin Basic
Det här är vår allra enklaste modell av rullgardin. Som alla andra produkter är även denna måttanpassad för att passa ditt fönster. Denna modell görs alltid på en dold bottenlist. Som standard så kommer den med en polyester kulkedja men mot tillägg kan man få metallkedja. Vi har valt att begränsa antalet vävar till denna med några av de allra vanligaste vilket gör att vi kan hålla nere leveranstiderna och priserna. 

Dimensioner
Maxbredd: 1800 mm*
Maxhöjd: 2150 mm*
*Väven kan ha påverkan på maxmått

Montering
Dessa monteras enkelt och smidigt i medföljande konsoler efter våra montageanvisningar.

Vävar
Till denna modell har vi valt att jobba med 10 olika vävar. 6 st standardvävar och 4 st mörkläggande vävar från Sandatex


Rullgardin StyRa modell S

Stilren rullgardin för små & medelstora fönster.                      En riktigt kvalitetsrullgardin i snygg design. Rullgardin S passar i de flesta fönster, såväl i hemmet som på kontoret/arbetsplatsen. profilfärger finns i vitt, svart och grått. Kassett och mörkläggningsskenor finns endast i vitt utförande. Denna rullgardin går att göra max 1.80 x 2.00 m.

 

Rullgardin StyRa modell M

Rullgardin M är vårt mellanstora system som följer samma snygga design som övriga modeller. Tack vare flera smarta reglage- och monteringsalternativ passar den såväl i hemmet som på kontoret och andra arbetsplatser. Profilfärger finns i vitt, svart och grått. 
Kassett och mörkläggningsskenor finns endast i vitt utförande.

Denna rullgardinsmodell går att göra max 3 x 3 m.
Profiler går att få i vitt, svart och grått.

Rullgardin StyRa modell L

Rullgardin L är vårt största rullgardinssystem. Den har samma snygga design som våra mindre rullgardinsmodeller. Tack vare flera smarta reglage och monteringsalternativ passar den såväl i hemmet som på kontoret och andra arbetsplatser. 
Till din StyRa®- rullgardin kan du välja bland hundratals olika färger och kvalitéer.

Denna rullgardinsmodell går att göra max 4 x 4 m.
Profiler går att få i vitt, svart och grått.

(Läs mer)


 

Rullgardin StyRa DUO

timthumb.php-17.jpeg

DUO är en stilren rullgardin med ett flexibelt ljusinsläpp. Tack vare den smarta dubbel-upprullningen av väven med randning bestående av transparenta fält och täta fält, kan man enkelt styra hur ljuset ska filtreras. Gardinen är även en riktigt snygg inredningsdetalj. Till din StyRa® -rullgardin kan du välja bland många olika färger och kvalitéer.

 

 

 

(Läs mer)


StyRa Lamellgardin

Luxor är en flexibel lamellgardin som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Luxor lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt eller svart med oändligt många färger och mönster på lamellen.  Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll. Lamellerna finns i två bredder 89 mm och 127 mm.                                  

 

(Läs mer)


POLLUX Plisségardin 

Duette® & Plisségardiner

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv. Båda gardinerna finns i ett stort urval av tyger, och går bland annat att få med mörkläggande, flamskyddande och reflekterande egenskaper.                   

(Läs mer)