Terrassmarkis StyRa T220

T 220 markiserna är speciellt utvecklade för den lilla terrassen eller balkongen med alla de egenskaper som utmärkt Nordic-Light markiser genom åren med hög kvalitet och lång hållbarhet. Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dyneema®-band över knäleder ger en dukspänning utöver det vanliga.

  • Max utfall 2,5 m
  • Max bredd 5,0 m
  • Seriekoppling 10,0 med motor

T220 är en öppen markis i kompaktutförande. T220 är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna.

 

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Monteras enkelt direkt på vägg eller i tak.

Tillval

På båda modellerna i serien kan man välja till takprofil.

Markisduk

Du har en rad akryldukar med utomordentlig ljus och väderbeständighet att välja mellan. Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade till randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Ladda ner dokument här