Vertikalscreen StyRa S620 & S720

S620 och S720 är en stabil Vertikalscreen med smidig design. S620 lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder och den större S720, lämpar sig för större applikationer på ex butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande egenskaper.

Dimensioner (m)

S620

  • Max höjd 2,7
  • Max bredd 2,5
  • Seriekoppling med motor 7,5

S720

  • Max höjd 3,0
  • Max bredd 3,0
  • Seriekoppling med motor 9,0

Manövrering

S620 manövreras som standard med vevbox, S720 med utvändig vev. Som tillval finns manövrering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

Markisduk

Vi har en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar. Valet av materialetsfärg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och är hälso- och kvalitetscertifierade enligt Öko-tex och Enduris. Välj från en bred kollektion.

Markisstativ

S620 finns som standard i vitt, grått och svart. S720 finns i vitt och grått. Utöver dessa standardfärger kan man med något längre leveranstid få ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Ladda ner produkblad